no photo

НАЈАВА ЗА ТЕХНИЧКА ИНТЕРВЕНЦИЈА НА СИСТЕМОТ ЗА ЕЛЕКТРОНСКА РАЗМЕНА НА ДОКУМЕНТИ

Ве информираме дека ПЕК Порталот (Системот за Електронска размена на документи со Царинската управа) поради технички интервенции нема да биде достапен во период од 17:00 часот на 14.07.2021 до 08:30

29.11.2021 Повеќе
no photo

УКИНАТА ЗАБРАНАТА ЗА ТМВ НА ГП БОГОРОДИЦА И ГП ДЕЛЧЕВО

Според добиеното известување од Националниот координативен центар за гранично управување, Ве известуваме дека од денес, 14.02.2021 година од 15:00 часот, ГП Богородица/Евзони е отворен за секаков вид

14.02.2021 Повеќе
no photo

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СОСТОЈБАТА НА ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН БОГОРОДИЦА/ЕВЗОНИ

Според добиеното известување од Националниот координативен центар за гранично управување, Ве известуваме дека од денес, 13.02.2021 година од 15:00 часот па се до друга измена, ќе настапи забраната за

12.02.2021 Повеќе
no photo

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СОСТОЈБАТА НА ГРАНИЧНИОТ ПРЕМИН ЌАФАСАН

Според добиеното известување во попладневните часови (13.02.2021 година) од Националниот координативен центар за гранично управување, сообраќајот за ТМВ во правец Струга - ГП Ќафасан и обратно е затв

12.02.2021 Повеќе
no photo

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СОСТОЈБА НА ГРАНИЧНИТE ПРЕМИНИ ДЕЛЧЕВО И ДЕВЕ БАИР

Според добиено известување од Националниот координативен центар за гранично управување, Ве известуваме дека од денес, 13.02.2021 година поради лоши временски услови и големи наноси од снег на територ

12.02.2021 Повеќе
no photo

Известување ГП Богородица

Вчера (07.01.2021 година во 20,50 часот), по остварен контакт со надлежните гранични служби, добиено е известување дека претходната забрана за сообраќај во периодот од 21.00 до 05.00 часот која започ

07.01.2021 Повеќе